Услуги Данъчни услуги

Данъчни услуги

 

Данъчното законодателство неотменно оказва влияние върху всеки един бизнес. Без значение дали става въпрос за Едноличен търговец, или Юридическо лице, спазването на предвидените в закона изисквания е от ключово значение за безпроблемната работа на вашата фирма. По този повод именно предоставянето на данъчни консултации от вещи в областта лица не е лукс, а необходимост за всеки един бизнес, независимо от мащаба му.

 

Предоставянето на данъчни консултации от “Консултинг Комерс” е на високо професионално ниво. Нашите специалисти следят всички промени в данъчните наредби и закони. Можете да сте сигурни, че когато и да се обърнете към тях, вие ще получите нужното съдействие, при това на конкурентна цена за счетоводно обслужване. Възползвайки се от възможността за данъчни консултации, нашите специалисти ще ви разяснят и какви са възможните данъчните рискове за вас и компанията  ви. Данъчните рискове са от ключово значение за всеки един бизнес.


Основните данъчни услуги, които може да получите от “Консултинг Комерс”, са следните:

  • консултации по въпроси, свързани с изменения в законовата и нормативна база на данъчното законодателство;
  • данъчни консултации и съдействие при проверки от органите на НАП;
  • данъчно планиране за бизнеса;
  • прецизиране на договори от данъчна гледна точка;
  • оптимизиране на данъците.

 

Данъчни услуги

 

Наред с предлагането на данъчните консултации, нашата счетоводна къща може да бъде ваш доверен партньор, в случай че се нуждаете от съдействие за регистрация на фирма по законоустановения ред - от подготовката на целия пакет документи до регистрацията ѝ в Търговския регистър. Впоследствие можете да се възползвате и от абонаментен пакет за предоставяне на текущи счетоводни услуги, администриране на възнаграждения, както и възможност за съдействие по трудовоправни и осигурителни въпроси.

 

Доверете се на утвърдена счетоводна къща, която освен високо професионално ниво на счетоводно обслужване, предлага и богат набор и от консултантски услуги за бизнеса, в т.ч. и данъчни консултации.

 


Запитване

Вашето име:*
фирма:*
e-mail:*
телефон:*
уебсайт:
запитване: