За нас

Дружеството Консултинг Комерс БГ ООД стартира своята дейност в областта на счетоводните услуги през 2003 г. През всички тези години ние се стараем да влагаме високото качество и коректност в нашата работа.

Нашата основна цел е да предложим на клиентите си качествено счетоводно обслужване и компетентни консултации по въпроси касаещи счетоводното, данъчното законодателство и трудово-правните  отношения на достъпни цени.

Ние можем да ви  предоставим, както цялостни решения в областта на счетоводните услуги, така и индивидуални услуги и консултации . Нашата дейност винаги е била съобразена с  динамиката при промените на законодателството. В работата си  се стремим да отговорим максимално на  нуждите на нашите клиенти, за да може техния бизнес да бъде все по-конкурентен и успешен. Работим отговорно и с висок професионализъм при изпълнението на нашите задачи.

 

Управител

Управителя и Собственик на Счетоводна къща Консултинг Комерс  Димитър Даскалов е завършил Университета за Национално и Световно Стопанство  гр. София и има дългогодишен и богат опит на различни позиции в областта на счетоводството, както в български така и в международни компании.